Videoclipul „Arde“, al Lorei, a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube

Noul videoclip Lora – “Arde” a strâns în mai puţin de două săptămâni de la lansare un milion şi jumătate de vizualizări, pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music.

Lora

Nu numai fanii au fost extrem de încântaţi de cel mai nou clip al artistei, ci şi presa din România, numeroase publicaţii referindu-se la “Arde” ca la “cel mai bun şi cel mai dramatic videoclip din cariera Lorei”. “Arde” este un videoclip spectaculos şi emoţionant, regizat de Michael Adrian Mircea şi filmat în cinci locaţii, pe durata a două zile. De machiajul Lorei s-a ocupat Ema Uţă, coafurile au fost realizate de Elena Niţă, iar ţinutele artistei au fost asigurate de Cera Mihăilescu.

Clipul surprinde o poveste de dragoste, urmărind atât momente tensionate dintr-o relaţie, cât şi clipe de intimitate şi pasiune dintre cei doi. O secvenţă spectaculoasă din noul clip este aceea în care cei doi îndrăgostiţi au un accident, iar personajul Lorei se zbate între viaţă şi moarte, fiind resuscitat de medici. Rolul partenerului artistei a fost jucat de Andrei Dombrovschi, un tânăr actor

Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Societăţii de Salvare Bucureşti, care derulează în prezent programul de voluntariat “Există un erou în fiecare dintre voi”. Versurile şi muzica noului single sunt semnate de Theea Miculescu, cu care cântăreaţa a mai colaborat şi pentru piesele “Rebeli şi nebuni” şi “Flying solo”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here