Antonia, despre Gabriel Cotabiţă şi Wilmark: „Îi iubesc pe amândoi“

Miercuri, 8 octombrie, Antonia, jurata emisiunii KIDSing, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, a fost prezentă în platoul emisiunii “Deşteptarea”, de la Europa FM.

Antonia, Petreanu si Zafiu la "Desteptarea" - SELFIEVlad Petreanu şi George Zafiu, gazdele matinalului, i-au lansat o provocare vedetei Kanal D: să cânte un fragment dintr-o producţie Disney. Antonia a ales să interpreteze un fragment muzical din “Pocahontas” şi i-a invitat pe George Zafiu şi Vlad Petreanu să vizioneze filmul de animaţie. Vedeta s-a declarat un fan al producţiilor Disney, de altfel, în show-ul “KIDSing”, a mai oferit o mostră muzicală din “Mică Sirenă”, spre încântarea copiilor prezenţi în concurs.

Invitată să îşi caracterizeze pe scurt colegii de jurizare, Antonia le-a schiţat portretul lui Gabriel Cotabiţă şi Wilmark.

” Wilmark este picant, pasional, mereu băgat în priză, Gabi e foarte serios şi gânditor, dar nu este atât de rău pe cât pare la televizor. Îi iubesc pe amândoi!”, a spus Antonia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here