luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAlexandra Bădoi, prima cântăreață din România prezentă pe compilația anuală a lui...

Alexandra Bădoi, prima cântăreață din România prezentă pe compilația anuală a lui Armin Van Buuren

”Goodbye” este titlul piesei pentru care Alexandra Bădoi, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1, a lansat un nou videoclip.

Alexandra Badoi

Melodia, compusă în colaborare cu DJ-ul Andrew Rayel, se regăseste pe primul CD al compilației ”A State of Trance 2014”, album remixat de celebrul DJ Armin Van Buuren, Alexandra reușind astfel performanța de a fi prima cântăreață din România prezentă pe compilația anuala a lui Van Buuren. “Mi-aș dori ca cei care iubesc melodia ”Goodbye” să placă și acest videoclip. Am încercat să îmbinăm starea piesei cu atmosfera din timpul spectacolelor de muzică trance”, spune Alexandra despre videoclipul lansat pe pagina sa oficiala de Facebook.

Inclusă pe albumul lui Van Buuren, melodia se bucură deja de succes în festivalurile și show-urile radio de muzică electronică. “A State Of Trance” (ASOT) este show-ul radio internațional produs de Armin Van Buuren, show cu milioane de ascultători în întreaga lume. De 11 ani, celebrul DJ lansează în fiecare an un album cu cele mai bune melodii de muzică trance din perioada respectivă, iar anul acesta numele Alexandrei Bădoi se regăsește pe această compilație.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.