Trupa FreeStay a lansat videoclipul melodiei „Altfel de magie“

Cu toţii ne regăsim în poveştile de dragoste pentru care trebuie să luptăm şi să fim insistenţi şi ne amuzăm de începuturile stângace şi copilăreşti care ne-au dat bătăi de cap, însă de cele mai multe ori un final fericit ne găseşte cu un zâmbet extatic.

Trupa Freestay ( Florin Ristei )O magie naturală, în care regăsim primii fiori, privirile calde şi jocul de-a pisica şi şoarecele culminează cu o întâlnire sinceră între Florin Ristei şi o tânără frumoasă în videoclipul “Altfel de magie”.

Piesa “Altfel de magie” este compusă în studiourile Hahaha Production, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan şi ni-i aduce pe cei 6 membri ai trupei FreeStay, spontani şi energici, alături de câteva personaje amuzante, într-un joc cu o strategie bine pusă la punct, în care iubirea are ultimul cuvânt.

Trupa FreeStay a oferit un show live de senzaţie în clubul Tribute din Bucureşti, joi seară, unde au avut ca invitaţi oameni din media, artişti precum Andreea Bănică, Smiley, Mandinga sau Lidia Buble.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here