Antonia este în continuare soţia lui Vincenzo deoarece notarul a fost în concediu

De aproximativ doi ani de zile, Antonia se iubeşte cu Alex Velea, alături de care are, de la sfârşitul anului trecut, şi un băieţel. Din păcate pentru artistă, ea nu a reuşit încă să divorţeze de Vincenzo Castellano, deşi îşi doreşte foarte mult să scape de asocierea cu italianul.

antonia vincenzo divort notar

Atunci când a început relaţia cu Alex Velea, Antonia şi artistul erau implicaţi, de mai mulţi ani, în alte relaţii. Dacă Alex Velea a divorţat destul de repede de Ana, cea care îi era soţie la acea vreme, nu acelaşi lucru a reuşit şi Antonia. Deoarece s-a simţit rănit în orgoliu, Vincenzo nu a vrut ca Antonia să devină uşor o femeie liberă. El şi-a dorit custodia fetiţei pe care o are cu artista, iar din acest motiv divorţul a durat foarte mult.

La începutul acestei veri, Antonia şi Vincenzo au reuşit să ajungă la un numitor comun şi au mers la notar pentru a semna actele de divorţ, însă ei sunt şi acum soţ şi soţie, deoarece notarul nu le-a înmânat actul care confirmă despărţirea.

Potrivit celor de la Cancan, cântăreaţa şi italianul formează în continuare o familie deoarece notarul la care au mers a fost plecat în concediu, după care s-a îmbolnăvit şi nu a mai ajuns la birou de ceva vreme. Sursa citată mai notează că Antonia nu şi-a botezat încă băieţelul pe care îl are cu Alex Velea, deoarece artiştii aşteaptă mai întâi să se pronunţe divorţul cântăreţei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here