Tranda a lansat, alături de Criss Blaziny şi Chimie, melodia „Shaii“

Tranda lansează prima melodie extrasă de pe EP-ul „Constangeles – Volumul 2“, intitulată „Shaii“ şi interpretată alături de Criss Blaziny şi Chimie.

tranda criss blaziny chimie shaii

Produsă de Tranda, piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound
Studio. „Pentru cei care nu știu ce înseamnă ‘shaii’, în Constanța noi mai spunem ‘shau’ în loc de ‘frate’ sau ‘bro’. De acolo pluralul ‘shaii’. Cât despre piesă, a venit natural. De când făcusem instrumentalul și refrenul, m-a dus cu gândul acasă și am știut că o să fie o treabă de ‘Constangeles’. Colaborarea cu Blaziny și Chimie a mers fin, shaii au venit la fix”, a afirmat Tranda.

În prezent, Tranda pregătește ultimele detalii ale celui de-al doilea volum „Constangeles”, EP pe care îl va lansa la începutul lunii octombrie, la un an şi jumătate după primul volum și la exact trei ani după album său de debut, „Evoluția”. Materialul este unul divers din punct de vedere al sound-ului și al mesajului, pe care vom găsi aproximativ 10 piese și colaborări inedite.

„Are energie, are stări variate și simt că e continuarea firească a volumului 1. A fost un proces destul de lung până să stabilesc piesele care se potrivesc pentru o dinamică mai buna a materialului. Câteva piese nu au mai ajuns pe album, tocmai din cauză că vreau să fie cât mai concentrat”, a spus Tranda despre „Constangeles – Volumul 2“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here