FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan au fost în luna de miere la New York

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au întors din luna de miere petrecută la New York, oraşul lor preferat, spre care au plecat imediat după nuntă, după cum povesteşte actriţa pe blogul ei.

Adela Popescu si Radu ValcanDupă un weekend de neuitat alături de familie şi prieteni în munţii Siriului, unde au zis “Da” şi au petrecut 3 zile ca în poveşti, cei doi proaspăt căsătoriţi şi-au împachetat în grabă bagajele şi au plecat : “Vă spun sincer, nu ştiu ce mi-am pus în bagaj. Adică mai nimic. Rupţi de somn, dar incredibil de fericiţi! Deşi a fost ca un tur de forţă, ne-am dorit ca luna de miere să fie aşa cum trebuie să fie, adică imediat, dar imediat după nuntă. Am ales New York pentru că este destinaţia noastră preferată şi pentru că atunci când ne-am gândit la asta, am spus într-un glas acelaşi lucru”, povesteşte Adela Popescu.

S-au plimbat mult, pe jos sau cu bicicleta, fără telefoane, au făcut picnic în Central Park, au făcut jogging, s-au relaxat şi s-au întors cu multe amintiri frumoase: “Ne-am plimbat mult, am fost la câteva spectacole pe Broadway, Mamma mia, Fantoma de la Operă, Fuerza Brută, etc, am făcut picnic în Central Park, am fost la US Open, am vizitat, am vorbit, am simţit, am trăit. Iar camera noastră cu vedere la Central Park ne-a oferit nopţi magice şi cele mai frumoase poveşti de spus nepoţilor”, a adăugat Adela Popescu pe blogul ei.

“Am avut marele noroc să fim în New York exact în perioada open-ului american şi să o putem susţine din tribună pe Simona Halep. A fost o experienţă unică. E uriaş să îi vezi laolaltă pe marii sportivi ai lumii. De-aia e fascinant New York-ul pentru că poţi la orice colţ să dai nas în nas cu mari personalităţi. Aşa cum mi s-a întâmplat mie cu unul din idolii copilăriei mele, actorul Ray Liotta. Dimineaţa la o cafea. Stătea cuminte la rând”, povesteşte Radu Vâlcan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here