Antrenorii se provoacă la dueluri încrucișate în semifinala „Vocea României“

Vinerea aceasta, în semifinala Vocea României, antrenorii se provoacă la dueluri încrucișate! Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea și Ștefan Roșcovan din echipa Loredana, Alex Mușat și Ramona Nerra din echipa Smiley și Ioana Ignat și Ionuț Trif, reprezentanții echipei Moga, vor lupta săptămâna aceasta pentru un loc în marea finală! 

Antrenorii Vocea Romaniei

Bătălia va deveni și mai intensă în această etapă a competiției, deoarece șansele ca un antrenor sau chiar doi să nu aibă niciun concurent în marea finală sunt foarte mari.

În semifinala de vineri, numele antrenorilor vor fi puse într-un bol, iar Pavel Bartoș va extrage unul dintre ele. Antrenorul al cărui nume va fi extras de Pavel va fi nevoit să aleagă un concurent din echipa lui și să provoace unul dintr-o altă echipă pentru duel. În continuare, antrenorul provocat anterior va lansa următoare provocare, iar sistemul se va repeta până când vor rămâne ultimii doi concurenți pe scenă.

Pentru semifinala Vocea României, Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor părăsi scaunele de antrenori și vor urca pe rând pe scenă, pentru a le oferi românilor patru momente memorabile. Tudor va cânta împreună cu Vama cel de-al doilea single de pe următorul lor album, Ghosts at war, Loredana va cânta melodia Ziua de azi, Smiley va cânta, în premieră, o piesă emoționantă dedicată părinților lui, iar Marius Moga împreună cu Robert Toma vor aduce distracția pe scena vocilor și vor cânta melodia Cum trăiește lumea bună.

Tensiunea crește la Vocea României! Din opt concurenți, telespectatorii vor alege numai patru, care vor intra în lupta finală pentru marele trofeu și premiul în valaore de 100.000 de euro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here