Gala românească vinerea aceasta la „X Factor”

Vinerea aceasta de la 20.30 Antena 1 transmite prima Gală LIVE „X Factor”. Cei patru mentori intră în show cu câte doi concurenți aleși pe sprânceană și tot acum telespectatorii vor afla și numele celui de-al nouălea concurent, trimis în Gale chiar de voturile lor din aplicația „X Factor”.

Gabriela ArsenieIar seara se anunță una spectaculoasă, nu numai pentru că toți concurenții pregătesc momente bune și interesante, ci și pentru că tema ediției este muzica românească. Așadar, vinerea aceasta, în Gala românească de la „X Factor” vor răsuna piese cunoscute, șlagăre, melodii românești îndrăgite.

Toți cei nouă concurenți au avut deja parte de schimbări de look spectaculoase, iar vinerea aceasta telespectatorii vor putea vedea cum arată ei. Până acum s-au pregătit îndelung alături de mentorii lor, unii chiar au avut ocazia să se afle deja pe aceeași scenă cu ei, în concert, iar acum a venit momentul să lupte cu toate forțele pentru a rămâne în concurs. Asta pentru că dincolo de strălucirea show-ului, de frumusețea melodiilor și a spectacolului în sine, „X Factor” este un concurs, iar la finalul serii de vineri doi concurenți vor pleca acasă.

Mecanismul e următorul: după ce își va interpreta piesa aleasă pentru Gale, fiecare concurent va putea fi votat prin SMS, la numărul 1313 cu prenumele concurentului/trupei, iar la finalul serii cel care obține cel mai mic punctaj este eliminat. Totodată, penultimii doi clasați conform voturilor vor intra la duel, iar la finalul serii cei patru jurați vor decide care dintre ei pleacă acasă. Așadar, vinerea aceasta un concurent este eliminat de public, iar altul de către juriu. Tot vineri seara, în Gala românească, Horia Brenciu și Carla’s Dreams vor cânta live pe scena „X Factor”.

Pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor”. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock.

În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit în ediția de vinerea aceasta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here