Anyhony Icuagu: „Muzica mi-a dat viaţa peste cap“

De când se ştie şi-a dorit să cânte, aşa că pentru visul lui a sacrificat tot. Şi, dacă nu era suficient că a renunţat la cariera de medic, acum Anyhony Icuagu a ajuns să-şi pună întreaga viaţă pe locul al doilea. Totul pentru marea lui dragoste: muzica.

anyhony-icuagu-iubire-muzicaanyhony-icuagu-iubire-muzica

Cea mai nouă melodie a sa, „Mai stai“, o producţie semnată de Adrian Sînă, spune chiar povestea lui Anthony: atunci când muzica îţi ocupă tot timpul, în viaţa ta nu mai are loc altcineva. Şi, dacă în videoclipul realizat chiar de el artistul a vrut să dea o notă optimistă situaţiei, iubita întorcându-se la final, în viaţa de zi cu zi lucrurile nu stau deloc la fel pentru Anthony.

„Când am decis să renunţ la medicină, am făcut-o pentru că pasiunea mea pentru muzică îmi lua tot şi-mi cerea să mă dedic cu totul. Iubirea asta mi-a dat viaţa peste cap, mai rău decât orice femeie, dar nu aş renunţa la ea niciodată. E drept, uneori mi-ar plăcea să am pe cineva lângă mine, dar cred că într-o bună zi voi întâlni sufletul pereche care mă va înţelege şi mă va accepta aşa cum sunt şi care mă va putea împărţi cu marea mea iubire, muzica“, a mărturisit cântăreţul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here