Armin van Buuren se întoarce în România după 6 ani cu cel mai mare show al său

Pe 8 noiembrie, faimosul DJ de trance Armin van Buuren, care a câştigat de 5 ori premiul de „cel mai bun DJ al lumii”, va vizita România pentru prima dată după 6 ani, cu ocazia ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodată de un DJ.

armin only intense romania 2014

Marele eveniment va fi prezentat pe trei scene, pentru 6 ore complete în cea mai mare arenă indoor din Romania, ROMEXPO. Armin va fi la pupitru încă din primul minut şi va menţine nivelul de adrenalină printre fani, până la final. Cu niciun DJ în warm-up, dar cu o echipă de peste 20 de artişti, incluzând muzicieni, vocalişti, acrobaţi şi dansatori, Armin se va asigura că veţi fi martorii a ceva nemaintâlnit sau, după cum chiar el spune: „Acest show va depăşi toate celelalte proiecte ale mele”.

Show-ul a călătorit în jurul lumii în ultimul an şi a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, aşa că nu ezitaţi să vă luaţi bilete din timp. Biletele sunt deja la vânzare pe eventim.ro şi la celelalte puncte de vanzare (Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti).

Pentru mai multe informatii şi detalii intraţi pe arminonly.com sau pe pagina oficiala de Facebook Armin Only Intense – Romania.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here