Artiștii de la Milk & Sugar, încântați de vinurile românești

Milk & Sugar, trupa care a spart topurile cu ‘Canto del Pilon’, a venit luni dimineață la matinalul prezentat de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu pentru a-i invita pe fanii din România la Holi Tour, festival care va avea loc în cele mai mari opt orașe din țară: Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Craiova, Brașov, Iași, Constanța și București.

Milk and SugarInvitații Mike Milk și Steven Sugar au fost luați la întrebări de Ana Moga, căreia i-au povestit că sunt pasionați de muzică încă din copilărie. „Eu am început să cânt la primul instrument, chitara, când aveam cinci ani”, a spus Steven Sugar.

Artiștii i-au invitat pe fanii din România la turneul Holi, care va începe pe 17 mai, în Cluj-Napoca și se va încheia la București, pe 23 august.

Mike și Steven i-au mărturisit Anei Moga că au auzit ‘Canto del Pilon’ pe telefonul unui pasager al avionului care i-a adus la București. „Niște turiști cântau ‘Io! Io!’ Am zis: Isuse, iar?!’, au povestit ei la Kiss FM, adăugând însă că nu s-au plictisit de piesa pe care o cântă. „Ne place. România a fost prima țară în care a ajuns No 1. Suntem entuziasmați că venim aici să cântăm în acest turneu”, au spus invitații.

Cei doi artiști au recunoscut că apreciază mult vinurile românești: „Am băut niște vin foarte bun și ne-a plăcut foarte mult. Toată lumea spune că litoralul Mării Negre va fi următoarea Ibiza. Toți merg acolo la petreceri și în vacanță”.

„Ori de câte ori lucrezi la un album, sper că va fi un mare succes, dar nu ne așteptam că vom avea succes în România. Suntem foarte bucuroși datorită acestui lucru”, au mai declarat ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here