FOTO Miss Mary şi Bitză au filmat videoclipul „Mă joc cu focul“

Weekend-ul trecut, Miss Mary și Bitză au filmat videoclipul pentru single-ul “Mă joc cu focul”. Locația aleasă a fost Palatul Ghika, loc cunoscut și datorită poveștilor cu fantome ce încă bântuie încăperile înalte ale casei. Drept urmare, o parte a echipei Red Clover le-a pregătit o farsă Mariei și celor care se aflau pe platoul de filmare.

miss mary bitza filmari clip ma joc cu jocul (6)

“Eram în castel, filmam pentru unul dintre cadre și la un moment dat a început să se miște scaunul în spatele meu. L-am simțit cum se deplasează pe parchet și m-am speriat puțin, mai ales că cei din jurul meu, în pauzele de filmare, îmi spuneau numai povești despre fantome ce se plimbă pe holurile întunecate ale palatului. Cei din echipa de filmare au început să țipe și cu atât mai mult am crezut că este adevărat”, a povestit Miss Mary.

Pentru filmări, care au durat mai mult de 16 ore, a fost necesară și o echipă ce a asigurat efectele speciale ce vor apărea în videoclip. Regia este semnată de Alin Surdu, o producție Red Clover Media, iar lansarea oficială va avea loc luni, 12 mai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here