Au început preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii „Vocea României“

După ce a ținut milioane de români în fața televizoarelor sezoane la rând, adevărata competiție a vocilor revine. Vocea României se întoarce în această toamnă la PRO TV și dă startul căutărilor pentru următoarele vedete ale industriei muzicale românești.

castigatori vocea romaniei

Sezonul 4 Vocea României invită participanții să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro începând cu data de 12 mai, după perioada de înscrieri urmând ca faimoasa caravană să se deplaseze în mai multe orașe din România.  Astfel, sunt așteptați la preselecțiile care vor avea loc în întreaga țară toți cei care sunt încrezători că pot ridica în picioare o sală întreagă și pot întoarce faimoasele scaune ale antrenorilor în câteva clipe. Fiecare concurent va avea șansa să demonstreze că are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea României, un titlul atât de râvnit, care înseamnă mai mult decât simpla câștigare a unui concurs: înseamnă șansa unică de a începe construirea unei cariere adevărate.

Vocea României a obținut rezultate record de audiență la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare (8,5 rating și 26% share în anul 2011, 12 rating și 26,4% share în 2012 și 13,2 rating și 30,5% cota de piata în 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here