Câștigă o invitație dublă la concertul Cargo din Hard Rock Cafe

Pe 15 mai, la Hard Rock Cafe, formația Cargo va susține un concert cu totul și cu totul special, în cadrul căruia va cânta piese de pe albumul reeditat “Cargo – XXII”, cel care conține cele mai bune melodii ale trupei de-a lungul istoriei.

Afis - CARGO

Biletele pentru concertul Cargo din Hard Rock Cafe pot fi găsite online pe iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, la Club Rockstadt din Brașov și în rețeaua de magazine Uman și Senia din toată țara. Acestea costă 50 de lei cu loc la masă și 70 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei.

TraieșteMuzica.Ro te trimite la concertul Cargo din Hard Rock Cafe, iar tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea: Cum se numește cel mai recent videoclip al trupei Cargo, lansat în luna noiembrie a anului 2013, alături de casa de discuri MediaPro Music?

Premiul constă într-o invitație dublă la concert, câștigătorul urmând a fi anunțat pe mail miercuri, 14 mai. Așadar, toți cei care se înscriu la concurs trebuie să lase comentarii pe site cu o adresă de mail validă.

Câştigătorul concursului este: Ristea Mariana-Georgiana

7 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here