duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAUDIO Muzica electronică din Republica Moldova cucereşte topurile internaţionale

AUDIO Muzica electronică din Republica Moldova cucereşte topurile internaţionale

Republica Moldova obține succese într-un domeniu nou, cel al muzicii electronice. Din ce în ce mai mulți producători muzicali basarabeni ajung în topurile muzicale internaționale și se bucură de susținerea și suportul din partea unor nume sonore ale lumii electronice de talie mondială.

Double V republica moldova

Printre moldovenii care s-au făcut tot mai remarcați în ultimii ani sunt băieții de la DoubleV, care au reușit să semneze piese precum “The Gate”, “The Last Stand” şi “Black Hawk”. Track-urile și remix-urile DJ-ilor au fost prezentate în cadrul radioshow-urilor și concertelor live, dar și susținute de către titani electronici precum Hardwell, W&W, David Guetta, Armin van Buuren, Above & Beyond sau Paul van Dyk.

Alte două proiecte care sunt primite de către publicul muzicii electronice sunt Formal One și Ilan Warner. Proiectul Formal One vine cu un sound original și imprevizibil ce nu te poate lăsa indiferent, fapt ce l-a făcut să ajungă direct în Ipodul, dar și în playlistul lui Dmitri Vegas & Like Mike, W&W sau David Guetta.

Ilan Warner este considerat unul dintre cele mai anticipate proiectului ale anului 2016 de către cunoscătorii din domeniu. DJ-ul a prezentat teaser-ul primului său release internațional, „Heisei”. Track-ul vine cu un sound pe cât de dinamic, pe atât și de emoțional, și aduce o armonie perfectă între frumos și puternic.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.