Doru Todoruţ şi Irina Baianţ au prezentat „The voice“, piesa care i-a calificat în semifinala Eurovision România 2016

Cei doi artişti au cucerit juriul cu piesa “The voice”, o colaborare care aduce în prim plan două stiluri muzicale total diferite, operă şi pop-dance.

Doru Todorut si Irina BaiantProdusă în studiourile Deepcentral, “The voice” este o piesă intensă şi dramatică în acelaşi timp, unde vocile celor doi artişti se îmbină perfect. Deşi provin din zone muzicale foarte diferite, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ au reuşit să găsească reţeta perfectă pentru un sound atipic şi original.

“Am urmărit de-a lungul timpului concursul Eurovision, iar anul acesta am simţit că este ocazia perfectă. Colaborarea dintre mine şi Irina a venit natural şi am simţit că am putea aduce ceva diferit pe scena acestui concurs!” a declarat Doru Todoruţ.

Irina Baianţ şi Doru Todoruţ s-au cunoscut pe platourile de filmare unde s-au înţeles perfect şi de atunci şi-au propus să lanseze o piesă împreună. Concursul Eurovision a creat contextul potrivit şi astfel s-a născut piesa “The voice”.

“Sunt foarte fericită că am reuşit să ne calificăm în semifinală, iar această colaborare a fost pentru mine un moment bun pentru a explora un stil diferit, dar şi o provocare de a crea un proiect unic, cu un artist din zona pop-dance!”, spune Irina Baianţ.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here