Aurelian Temişan, înainte de finala Eurovision România 2015: „Cânt la mine acasă“

După o pauză de 12 ani în care nu a mai participat la selecţiile naţionale pentru Eurovision, Aurelian Temişan mizează, anul acesta, pe o Chica latina, mai exact, pe o colaborare cu talentata Alexa Niculae, dar şi cu Mihai Alexandru, în calitate de compozitor.

Alexa si Temisan „Alexa e Geamănă de-a mea, ca şi zodie. Iar dacă suntem doi Gemeni, suntem, de fapt, patru inşi. Cu Mihai – cinci”, e calculul rapid făcut în glumă de Temi.

Participarea de anul acesta nu este întâmplătoare. Artistul şi-a mai încercat norocul la selecţia naţională Eurovision din anul 2003. „Atunci am fost bătut de… Mihai Alexandru! Eu am ieşit pe locul doi şi Mihai a plecat atunci cu Nicola…”, îşi aminteşte Aurelian Temişan. „Am spus atunci că voi mai participa o singură dată la Eurovision. Motivele vi le voi spune după întoarcerea noastră triumfătoare de la Viena”, adaugă simpaticul interpret, optimist în privinţa finalei de pe 8 martie: „O să vedeţi că Oltenia este matriarhatul. Adică, eu mă duc să cânt la mine acasă. Poate că nu întâmplător s-a decis ca anul acesta finala să fie la Craiova…”, mai spune el.

Atât el, cât şi partenera sa de scenă au colaborări vechi cu Televiziunea Română. Deşi mulţi români au remarcat-o în show-ul muzical Megastar, Alexa mărturiseşte că se simte „ca acasă” la TVR, amintindu-şi de debutul ei, la Şcoala vedetelor, cu zece ani în urmă: „Am stat un an pe aici, în gaşca domnului Titus Munteanu, Dumnezeu să-l odihnească. Şi de fiecare dată când vin aici mă simt exact ca şi cum aş veni acasă”, declară Alexa.

La rândul său, Aurelian Temişan ţine să sublinieze: „Iar eu, cu fiecare intrare pe poarta Pangrati, mai adaug o zi, o lună, un an la cei aproape 30 de ani de când tot calc pragul Televiziunii, căreia trebuie să-i mulţumesc pentru aportul adus carierei mele şi pentru oamenii frumoşi pe care mi i-a scos în cale”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here