DJ Take a lansat, alături de Melisse, melodia „Iubire în ecou“

Cu toţii am trăit la un moment dat o “iubire în ecou”, în care intensitatea sentimentelor varia în cuplu, dragostea nefiind împărtăşită la acelaşi nivel. Sentimentele reverberau astfel în ecou şi nu în duet şi transformându-ne într-un “înger căzut în noapte”, pierdut “între vorbe şi şoapte”, după cum ne cântă Melisse.

Iubire in ecou“Este o piesă cu un mesaj puternic, o piesă în care se regăseşte fiecare dintre noi, trăind cel puţin o dată în viaţă această experienţă. Am lucrat la această producţie cu o deosebită plăcere şi cu entuziasm”, a declarat DJ Take.

Despre colaborarea cu Melisse, DJ Take a avut numai cuvinte de laudă: “Amândoi avem aceleaşi ideei şi gânduri. Melisse este atât o voce superbă, cât şi o persoană deosebită, cu un caracter special, alături de care îţi face o deosebită plăcere de a lucra. “Iubire în ecou” nu a fost o piesă care să ne creeze probleme. Este o melodie în care noi am investit atât timp cât şi suflet, iar totul a venit de la sine; am vrut să ne putem experienţele trăite pe foaie iar apoi să fie auzite. Şi credem că am reuşit acest lucru!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here