Baby Shark – primul video din lume care a depasit 10 miliarde de vizualizari pe Youtube

După ce a depășit piesa „Despacito” a lui Luis Fonsi și a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube timp de 15 luni consecutive, Baby Shark a doborât un alt record fără precedent pe YouTube

Popularul video Baby Shark Dance, creat de The Pinkfong Company, a devenit in mod oficial primul video din lume care a depășit 10 miliarde de vizualizări pe Youtube. Lansat în iunie 2016, acesta este cel mai urmărit video din istoria Youtube. În România, serialul animat „Baby Shark” poate fi urmărit pe Nickelodeon și Nick Jr. Noi episoade sunt planificare pentru 21 martie, iar sezonul 2 va avea premiera în 2023.

După ce a depășit piesa „Despacito” a lui Luis Fonsi și Daddy Yankee în noiembrie 2020, ‘Baby Shark Dance’ este cel mai vizionat video de pe Youtube pentru 15 luni consecutive. La momentul actual, Baby Shark are cu 2.3 miliarde de vizualizări mai mult decât videoul care îl succede în clasament.

Adunând mai multe vizionări decât întreaga populație de pe glob, Baby Shark a devenit unul dintre cele mai notabile fenomene culturale, care a generat un nivel uriaș de implicare în întreaga lume. Alături de cântecele, dansurile și personajele sale emblematice, a luat lumea cu asalt cu provocarea virală #BabySharkChallenge, la care au participat copii, adulți și cele mai mari vedete pop din lume. Pe lângă provocarea virală, cântecul a luat cu asalt topurile musicale, înregistrând o serie de 20 de săptămâni pe Billboard’s Hot 100 și obținând distincțiile RIAA Diamond (11x platină) și  BRIT 2 x Platinum.

După succesul global al videoclipului original, Baby Shark și-a extins universul dincolo de internet cu propriul serial animat TV pe Nickelodeon, un program global de licențiere a obiectelor promoționale, turnee live în întreaga lume, jocuri interactive, NFT-uri și multe altele.

„Baby Shark’s Big Show!”, serialul animat de succes, produs alături de Nickelodeon Animation Studio, a fost lansat cu succes la nivel internațional în 2021 și a primit acordul pentru un al doilea sezon în timp ce filmul său este în dezvoltare. În SUA, în 2021, „Baby Shark’s Big Show!” a ocupat un loc în Top 3 seriale la toate televiziunile cu programe de preșcolari, ajungând la peste 26 de milioane de telespectatori cu vârsta peste 2 ani pe Nickelodeon și pe canalul Nick Jr. Continuarea filmului „Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure”, care a marcat acincea cea mai vizionată producție din lista Netflix Today’s Top 10 din SUA, este, de asemenea, în lucru.

Min-seok Kim, CEO al The Pinkfong Company, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm că dragul nostru Baby Shark a înregistrat o altă etapă remarcabilă. A fost o călătorie cu adevărat semnificativă să asistăm la modul în care Baby Shark a conectat oameni din întreaga lume și abia așteptăm să prezentăm aventurile ulterioare ale lui Baby Shark, care vor aduce experiențe de neuitat și mai multor fani de pretutindeni.”

Drept parte a sărbătoririi acestei etape, The Pinkfong Company va lansa o campanie de un an, Beyond Infinity, care își propune să întărească încrederea fanilor că orice este posibil și realizabil, așa cum Baby Shark a reușit să-și extindă propriul univers dincolo de internet.

În plus, The Pinkfong Company a stabilit un alt record fără precedent, primind Diamond Creator Award de la YouTube, canalul de YouTube spaniol al Pinkfong depășind 10 milioane de urmăritori începând cu 10 ianuarie 2022. Acesta marchează al treilea Diamond Creator Award primit de Pinkfong de la YouTube, după cele acrdate pentru canalele de Youtube brtanice și coreene. În august 2021, compania a primit premiul Custom Creator de la YouTube pentru că a depășit 50 de milioane de abonați pe canalul YouTube în limba engleză al Pinkfong.

The Pinkfong Company este o companie globală de divertisment care oferă conținut și experiențe distractive în întreaga lume. Creând mărci și IP-uri premiate, compania a dezvoltat și distribuit o gamă largă de conținut pe genuri și formate, inclusiv seriale animate originale, turnee mondiale live, jocuri interactive și multe altele. Crezând în puterea conținutului distractiv și captivant, The Pinkfong Company se angajează să conecteze oamenii din întreaga lume și să aducă bucurie și inspirație publicului mondial de toate vârstele.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here