duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIBăieţii de la 3 Sud Est, fascinaţi de centrul Londrei

Băieţii de la 3 Sud Est, fascinaţi de centrul Londrei

Weekendul trecut, idolii unei generații și creatorii unui trend muzical în România, membrii trupei 3 Sud Est, Mihai, Laurențiu și Viorel, au susținut, în fața fanilor din Capitala Regatului Unit al Marii Britanii, un show incendiar.

3 sud est londra vacanta

Cu toate că au un program foarte încărcat, datorită concertelor naționale, internaționale, cât și a orelor petrecute în studioul de înregistrări, cei trei membri au petrecut câteva ore bune prin Londra. Aceștia au ales să viziteze principalele puncte turistice ale orașului, printre acestea aflându-se și Queens Walk, Westminster Bridge, Downing Street, Soho Square, Piccadilly Circus, Hungerford Bridge, Golden Jubilee Bridge şi, nu în ultimul rând, Big Ben, unde cei trei au şi imortalizat momentul printr-o fotografie devenită imediat virală pe pagina oficială de Facebook a trupei.

În prezent, Mihai, Laurențiu și Viorel lucrează intens în studioul de producție de la malul Mării Negre pentru viitorul single 3 Sud Est, melodie ce se anunță cu totul surprinzătoare.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.