duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO 265 de ore, noul record mondial de cântat la acordeon

VIDEO 265 de ore, noul record mondial de cântat la acordeon

Acordeonistul francez Jean-Michel Guenichot a bătut recordul mondial de cântat la acordeon, pe care îl deținea, din anul 1994, tot el, cântând de această dată 265 de ore, adică peste 11 zile de muzică non stop, informează Agerpres.

Jean-Michel Guenichot record mondial acordeon

Muzicianul de 49 de ani, care este și instructor sportiv, și-a susținut maratonul de acordeon în public, la Pessac (departamentul Gironde, sud-vestul Franței), de vineri, 16 octombrie, până marți, 27 octombrie. Recordul a fost validat.

„Mi-am spus acum 20 de ani că, dacă recordul nu va fi depășit, voi reveni. Nu a căzut, așa că am reluat maratonul“, a afirmat Guenichot la TV7. Pentru a realiza această performanță s-a pregătit mult fizic, jucând squash, mergând pe bicicletă și pe jos. „Acum las locul tinerilor”, a spus el, citat de 7sur7.be.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.