Virgil Ianţu şi Florin Dumitrescu, mesaje emoţionante pentru Adi Despot

Printre victimele tragediei din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa, până în prezent, 30 de persoane, iar alte peste 140 sunt rănite şi se află în spital, unele în stare foarte gravă, se afla şi cântăreţul Adi Despot, care a reuşit să supravieţuiască.

tragedie colectiv mesaje adrian despot

Din spusele unui cameraman de la Pro TV, artistul a încercat să salveze mai multe vieţi şi urla la cei din jur să facă la fel. După tragicul eveniment, Adi Despot nu a vrut să dea declaraţii şi s-a rezumat la a spune, prin intermediul paginii personale de Facebook, că a ajuns cu bine acasă şi că este în afara oricărui pericol.

Vedetele îl laudă acum pe Adi Despot, pe care îl consideră un adevărat erou. „Adi Despot, respect Adi Despot. Vreau să tac şi îmi este foarte greu. Îmi vine să fac multe, dar mă abţin. Dar pe asta nu pot să o mai ţin. Adi Despot, te respect! Eşti mare. La fel sunt şi toţi cei care s-au întors în flăcări să salveze. Dar tu eşti supravieţuitor şi sunt fericit că trăieşti. Nu vreau să mă gândesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea să faci în viitor, pentru că tu ştii. Ai trăit momentul ăla, din păcate. Despre tot restul mă abţin, pentru că nu am niciun drept să vorbesc despre asta, nu am fost acolo. Condoleanţe“, a scris chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Şi Virgil Ianţu a avut un mesaj emoţionant pentru cântăreţ: „Mulţi îl consideră un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puţin din toate, dar, în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunostinţă, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate şi ăsta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac şi eu şi ar trebui să o facem cu toţii. Să urlăm în faţa nedreptăţii de fiecare dată când ea ne loveşte în suflet. Eu sunt hotărât să urlu! Cum? Încă nu ştiu. Dar vă promit că o voi face şi că nu voi fi singur! Chiar dacă o să te supăr, eu îţi mulţumesc, Adrian“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here