Băieții de la Crush, despre Alexandra Ungureanu: „Fără Cosânzeana ne-ar fi ieșit diferit totul“

Campania Vedete Face to Facebook a continuat miercuri cu trupa Crush și Alexandra Ungureanu, care au intrat în studioul Kiss FM pentru a răspunde întrebărilor postate de fani pe facebook.com/kissfmromania. Invitații le-au povestit ascultătorilor Kiss FM ce noutăți muzicale au în plan și le-au dezvăluit secrete despre viețile personale.

crush alexandra ungureanu kiss fm

Sorin a fost chestionat de către un fan în legătură cu șepcile din garderobă, mărturisindu-le ascultătorilor Kiss FM că este un colecționar începător, cu cele 20 de șepci și zece pălării pe care le deține.

„Cel mai amuzant moment după un concert Crush este cel în care Sorin fuge la mașină, pentru că sunt cel puțin doi, trei fani din primul rând care vor să pună mâna pe șapca lui”, au râs colegii de trupă.

„De obicei fanii vor lucruri de la noi”, au declarat artiștii atunci când au fost întrebați ce primesc de la admiratori. „Eu am dat mănuși, inele, brățări”, a declarat Alexandra.

Fanii s-au interesat și care este statusul vieților personale și au primit imediat un răspuns: „Wild & free, toți trii (pe moldovenește)”.

„Cum v-ați caracteriza?”, a fost o altă întrebare. „Suntem toate lucrurile pe care le-am făcut’, au mărturisit cei trei.

„În capul nostru e vară mereu”, au declarat artiștii la Kiss FM, atunci când au fost întrebați cum reușesc să transmită atâta energie și entuziasm.

„Dragi Feți-Frumoși de la Crush, credeți că ați fi putut reuși fără Ileana Cosânzeana?”, au fost întrebați Radu și Sorin în privința colaborării cu Alexandra Ungureanu. „Fără Cosânzeana ne-ar fi ieșit diferit totul”, au recunoscut cei doi.

Printre planurile din viitorul apropiat al artiștilor se numără și „un videoclip nou pentru o piesă de toamnă”, după cum au declarat invitații la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here