vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIViky Red a lansat, alături de Ellie WHite, melodia „Vânzător de lumină“

Viky Red a lansat, alături de Ellie WHite, melodia „Vânzător de lumină“

Vicky Red a lansat marți o nouă melodie, „Vânzător de lumină“, interpretată alături de Ellie White și care a fost prezentată în premieră miercuri, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan & Dani“.

viky red vanzator de lumina

Melodia beneficiază și de un lyric video, iar muzica noului single a fost compusă de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj, iar producția piesei a fost realizată de Viky Red, alături de Alex Cotoi.

„După ‘Miroase a dragoste de-o vară’ am simțit nevoia să vin cu o melodie despre dragostea adevărată. Sunt un tip sentimental, îmi place să iubesc și să cânt despre iubire. Am pus mult suflet în ‘Vânzător de lumină’, tocmai pentru că mi-am dorit ca această compoziție să ilustreze cât mai bine trăirile unui om îndrăgostit. Mă bucură colaborarea cu Ellie White și consider că este esențial ca ascultătorii să și citească iubirea, nu doar să o asculte“, a spus Viky Red.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.