Blaxy Girls: „Nu ținem mult supărarea una pe cealaltă“

Blaxy Girls au fost invitatele Andreei Remețan în studioul Kiss FM, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook. Cântărețele au răspuns la întrebările fanilor și le-au dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că pregătesc lansarea unei noi melodii în această săptămână.

blaxy-girls-la-kiss-fm

„De mici, părinții noștrii ne-au insuflat pasiunea pentru muzică și vrem să le mulțumim pentru asta! Dacă nu erau ei, poate nu ne-am fi descoperit această pasiune”, au mărturisit invitatele.

„Mi se întâmplă foarte des să uit versurile și să inventez pe loc”, a declarat Rucsy, solista vocală a grupului.

Invitatele au fost întrebate dacă s-au gândit să încerce și o altă carieră. „Muzica ne reprezintă. Respirăm prin ea, comunicăm prin ea. E ceea ce facem de mici și nu cred că o să reușim să facem altceva mai bine”, au răspuns artistele.

Trupa a anunțat că în această săptămână vor lansa o nouă piesă, intitulată ‘Wrong’.

„Am crescut împreună și ne știm cu bune și cu rele. Am învățat să ne acceptăm așa cum suntem și să ne iubim indiferent de diferențele noastre”, au mai declarat invitatele, care au recunoscut că se mai întâmplă și să se certe, dar „ca băieții”, adică: „Nu ținem mult supărarea una pe cealaltă. Uităm foarte repede de ce ne certăm”.

„Am văzut că aveți melodii foarte greu de cântat”, a observat un fan. „Nu neapărat. Pot părea grele, dar Rucsy are o tehnică vocală foarte bună ce îi permite să le cânte cu ușurință. Depinde mult de studio și de încălzirea vocală înainte de fiecare concert”, a fost răspunsul artistelor.

„Avem puține momente în care nu ne ocupăm cu muzica. Și atunci ne ocupăm de facultate”, au mărturisit invitatele. Trupa a fost întrebată de ce melodiile acesteia nu sunt difuzate la fel de des ca ale altor artiști. „Stilul muzical abordat de noi nu prea corespunde cerințelor publicului, dar ne bucurăm că voi ne ascultați și sunteți alături de noi”, a fost explicația cântărețelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here