Băieţii de la FreeStay au mers peste 120 de kilometri în 8 zile

Cum arată un jurnal de călătorie al băieţilor de la FreeStay? Membrii trupei au luat la pas străzile din 4 oraşe europene timp de 8 zile, unde au petrecut de Paşte.

FreeStay

Pe lângă concertele şi evenimentele pe care le au împreună, băieţii sunt foarte buni prieteni şi în viaţa din spatele scenei. Tinerii artişti au petrecut 8 zile în Brussels, Bruges, Amsterdam şi Londra.

“Am mers în 8 zile peste 120 km. Am alergat după un autocar, iar unii dintre noi erau daţi jos din autobuz pentru că aveau expirat biletul. Am vizitat principalele atracţii din fiecare oraş, am fost pe la muzeul Heineken (ne-am făcut o sticlă personalizată FreeStay), Manneken Pis – Brussels, Parlamentul European – Brussels, Muzeul de ciocolată, din Bruges, Red Light District din Amsterdam, în Londra am fost pe la magazine de muzică şi fiecare a testat diverse instrumente. N-am cântat pe nicăieri, deşi ne-am fi dorit, dar curând sperăm la un mini-turneu în Europa”, declară Florin Ristei, solistul FreeStay.

Mai mult, energici şi plini de bună dispoziţie, băieţii de la FreeStay au intrat în contact cu foarte mulţi români, stabiliţi acolo, pe care i-au cucerit iremediabil.

“Ne-am bucurat să fim opriţi pe stradă în fiecare oraş, iar românii de acolo să ne cunoască şi să ne aprecieze. Ne-au plăcut oamenii, ne-a plăcut organizarea, atmosfera oraşelor, infrastructura, casele în care am fost cazaţi (am închiriat câte o casă în fiecare oraş)”, adaugă Florin.

Şi pentru că s-au simţit foarte bine şi au avut o vacanţă perfectă, Florin şi colegii de trupă plănuiesc deja următoarea vacanţă împreună, de această dată pe un alt continent.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here