FOTO Andreea Bălan, în lenjerie intimă de dantelă într-un studio de radio

Andreea Bălan în lenjerie de dantelă la prima oră a dimineață e fantezia multor bărbați. Dar Andreea Bălan în lenjerie de dantelă și 4 bărbați în jurul ei, într-o dimineață plină de distracții și de provocări înseamnă de fapt o fantezie devenită realitate în Gașca lui Găinușă.

Andreea Balan

Andreea Bălan și-a lansat noul ei single, Baila, în Gașca lui Găinușă în care face un tur de forță de coregrafii spectaculoase, iar băieții din Gașcă au lansat cea mai tare provocare: învață și ei una dintre coregrafii dacă Andreea le donează unul dintre obiectele vestimentare pe care le poartă.

Cum nu avea decât o rochița baby doll – neagră și foarte sexy – provocarea s-a dovedit foaaarte hot!

Băieții au învățat să danseze, iar Andreea și-a ținut promisiunea, lăsându-se dezbrăcată de Shurubel. “Vă mai trebuie ceva antrenament la sală, nu se poate să gâfâiți după 5 minute. Intr-o oră de spectacol ce-ați face?!”, le-a spus Andreea râzând, în timp ce Mishu Găinușă, ca un gentleman, i-a oferit cămașa lui și emisiunea a continuat într-o nota foarte foarte sexy.

Rochița Andreei urmează să fie câștigată de o ascultătoare Radio 21 care știe una dintre coregrafiile din clipul Baila și se postează dansând pe pagina de Facebook/ Radio 21 cu hashtag-ul #Baila21.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here