Spectacolul „M-a făcut mama oltean“ are loc pe 12 iunie, la Sala Palatului

Vineri, 12 iunie, Sala Palatului va cânta la unison „M-a făcut mama oltean”. Frumusețea și bogăția folclorului oltenesc este păstrată cu sfințenie de artiștii care vor evolua în spectacol și care vor purta publicul printr-un periplu spiritual autentic.

Afis M-a Facut mama oltean

„M-a făcut mama oltean” este cântecul de suflet al tuturor oltenilor, un simbol desprins din vremea haiducului Iancu Jianu, care continuă să anime oltenii de pretutindeni. Sub acest generic de legendă vor evolua pe scena Sălii Palatului artiști de frunte ai României și adevărate simboluri ale Olteniei: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Steliana Sima și Mariana Ionescu Căpitănescu, acompaniați de Orchestra Lăutarii din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Momentele de umor vor fi asigurate de doi maeștri ai comediei: Vasile Muraru și Valentina Fătu. Regia artistică a spectacolului este semnată de Elise Stan, iar amfitrioana serii va fi îndrăgita prezentatoare TV, Iuliana Tudor.

Trăiește emoții autentice într-un spectacol de cea mai înaltă ținută artistică: „M-a făcut mama oltean”! Vineri, 12 iunie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro, salapalatului.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de:

150 de lei – categoria I,
100 de lei – categoria a II-a,
50 de lei – categoria a III-a.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here