Băieţii de la Major Office au prezentat un cover al colindului „O, ce veste minunată“

Ultimele săptămâni din 2016 aduc promisiunea unor surprize de proporţii în 2017. Sfârşitul de an ne-a făcut cunoştinţă cu o trupă formată din trei băieţi îndrăgostiţi de muzică, Major Office, care au atras atenţia prin talentul muzical şi stilul abordat.

Major Office

Proiectul Major Office a luat fiinţă în 2013 din visurile a trei prieteni: John, Matei şi David s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru muzică. Originari din Craiova, băieţii din Major Office susţin că muzica este destinul lor, iar alături de Roton simt că îşi vor vedea visele transformate în realitate.

La început de drum, Major Office a reuşit să capteze atenţia industriei printr-un cover original al piesei “Acele” de la Carla’s Dreams, iar în preajma sărbătorilor de iarnă oferă în dar alte cover-uri personalizate ale unor piese cunoscute precum “Hallelujah” şi “O, ce veste minunată”.

Crăciunul este una dintre sărbătorile lor favorite, în fiecare an încercând să-şi surprindă prietenii şi oamenii dragi cu un cadou muzical. Ei cred că această perioadă a anului face oamenii să fie mai veseli, mai pozitivi şi mai deschişi unii cu ceilalţi.

Despre piesa “O, ce veste minunată” dar şi planurile de sărbători, Major Office declară: “Credem că este cel mai reprezentativ colind românesc pentru această perioadă. Piesa a rezonat în sufletele noastre şi ne dorim să transmitem acelaşi sentiment mai departe. Păstrăm tradiţia şi mergem şi anul ăsta la colindat! Avem o gaşcă formată din liceu, toţi muzicieni, ne-am împărţit colindele pe voci şi mergem să bucurăm oamenii. Planuri de revelion nu avem! O să vedem ce surprize ne rezervă anul nou. Ne place să fim spontani”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here