Cum petrec artiştii de Sărbători? Află ce fac Lora, Ami şi Adda de Crăciun şi de Revelion!

Artiştii români au povestit unde îşi petrec Crăciunul şi noaptea dintre ani. Fie că sunt alături de familie sau pe scenă, vedetele se bucură de momente frumoase alături de cei dragi!

lora-sarbatori-2016

„Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, aşa că voi profita de compania părinţilor, a fratelui meu şi a apropiaţilor. Revelionul, pentru artişti, este zi muncitorească, aşa că voi intra în noul an pe scenă, cântând“, a spus Alina Eremia.

„De Crăciun voi sta acasă, cu familia, să facem schimb de cadouri şi să mâncăm tot ce a pregătit mama. Apoi, de Revelion, vom merge cu toată gaşca în Timişoara, unde voi susţine două concerte în noaptea dintre ani“, a dezvăluit Liviu Teodorescu.

„Perioada sărbătorilor este cea mai aşteptată, atât de mine, cât şi de toţi membrii familiei mele. Întotdeauna Crăciunul îl petrecem împreună, ne facem cadouri, vizionăm filme, râdem. Consider că acest lucru este cel mai important. Bineînțeles, nu îmi voi neglija nici prietenii. Probabil pe seară vom ieşi într-un loc drăguţ. Perioada dintre Crăciun şi Revelion aş vrea să o petrec la munte, deoarece am o nouă pasiune pentru sporturile de iarnă. De Revelion, în prima parte a serii voi fi pe scenă, iar după toate concertele o să înceapă distracţia şi pentru mine“, a afirmat Mircea Eremia.

„De Crăciun îmi doresc să mă liniştesc în familie şi să stau cât mai mult la căldură, alături de cei dragi. Cu siguranţă o să merg la colindat, aşa cum o fac an de an. Iar de Revelion am concert“, a spus Ana Baniciu.

„E cea mai magică zi din an pentru mine. De obicei, Crăciunul este momentul când mă reîntâlnesc cu toţi verişorii, unchii şi mătuşile. Dar eu sărbătoresc Crăciunul şi pe 7 ianuarie, pe rit vechi. Plec acasă la familie şi umblăm cu colindul pe la rude“, a afirmat Irina Rimeş.

irina-rimes-sarbatori-2016

„De Crăciun voi fi acasă cu familia, iar de Revelion o să am concert în Piaţa Constituţiei. Abia aşteptam să iau cadouri pentru cei dragi şi să mă bucur de atmosfera magică“, a spus Adda.

„De Sărbători voi merge acasă, la Baia Mare. De obicei, Crăciunul îl petrec în familie. Obişnuim să mergem la ţară la bunici, acolo unde mi-am petrecut mare parte din copilărie. Abia aştept să primesc colindători! Cred că voi ajunge câteva zile şi la munte, ca să mă relaxez mai mult şi să-mi încarc bateriile pentru anul care vine, fiindcă o să-l încep în forţă“, a dezvăluit Ami.

„Din fericire, Crăciunul meu este foarte aglomerat. După ce voi lua masa cu părinţii mei şi ai Claudiei, iubita mea, voi fi în direct la UNiPLAy. Primul Crăciun în care voi fi live. De Revelion voi avea concerte, iar pe 1 sau pe 2 ianuarie voi pleca la munte“, a spus Dorian Popa.

„De Sărbători vom merge în Moldova, unde vom face Crăciunul alături de prietenii noştri foarte buni. În Ajun o să mergem la colindat şi o să petrecem momente deosebite alături de părinţii mei şi ai iubitului meu“, a afirmat Lora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here