marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIBere Gratis îşi serbează majoratul într-o concert excepţional pe 27 octombrie, la...

Bere Gratis îşi serbează majoratul într-o concert excepţional pe 27 octombrie, la Sala Palatului

De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborări inedite şi cu câte o poveste magică în care devii personaj. „Ce mişto”, „Povestea de oraş”, de anul acesta aduce aceleaşi „Două inimi”, a trupei şi a publicului, într-o „Noapte caldă” la Sala Palatului.

Bere Gratis - 18 ani frate

Concertele Bere Gratis sunt unele dintre cele mai mari şi spectaculoase showuri din muzica românească şi aşa va fi şi pe 27 octombrie, o desfăşurare scenografica rar văzută la Sala Palatului. Acest spectacol eveniment se bucură de participarea extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atât muzicale şi umane, cât şi al unei altchimii artistice rare.

„18 ani! Se încheie un capitol din viaţa ta, dar altul ţi se deschide în faţă. Frământări, întrebări, speranţe… Toate acestea în jurul tău, prinse într-un cerc. Inima îţi bate tare, parcă eşti la examen. Sau e primul sărut, nici tu nu ştii… Te prinzi sau nu în horă? Ţi-ai pus deoparte o pereche de pantofi tocmai pentru acest moment şi acum le-a venit rândul. Te pregăteşti de dansul vieţii. Sunteţi gata de dans?”, declară Bere Gratis.

Concertul „18 ani, Frate!” promovează şi cel de-al 12-lea album al formaţiei, care urmează să fie lansat şi care include hiturile „Noaptea caldă” feat. Sore şi „Două inimi” feat. Giulia.

Vino să vezi „Ce n-a văzut Parisul” alături de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, într-un spectacol în care băieţii vor declara că nu te vor lăsa niciodată, iar tu le vei ura „La mulţi ani”, şi acum, la doar 18 ani.

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agenţiile Eurolines şi TUI Travel Center, Magazinele Diverta şi online prin ticketnet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro şi bilet.ro

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.