sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFly Project şi Andra au lansat videoclipul piesei „Butterfly“

Fly Project şi Andra au lansat videoclipul piesei „Butterfly“

După ce piesa „Why“, prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, a depăşit orice record şi a obţinut în mai puţin de o lună peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, fiind deja ascultată pe radiourile din Europa şi America Latină, Fly Project şi Andra au hotărât că e timpul să facă şi o piesă împreună.

fly-project-andra-butterfly-video

„Noi aveam piesa ‘Butterfly’ în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, aşa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat“, a spus Tudor.

„Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi şi îi apreciez mult pentru talentul şi ambiţia lor“, a adăugat Andra.

Videoclipul este opera regizorului Alex Ceauşu, care şi-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy şi expresiv, într-un cadru original american, în care personajele principale sunt Edi Gathegi, cunoscut în România pentru seriile „Twilight“ şi „The Blacklist“, şi Adriana Marinescu, model în America şi fostă dansatoare Fly Project.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.