Fly Project şi Andra au lansat videoclipul piesei „Butterfly“

După ce piesa „Why“, prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, a depăşit orice record şi a obţinut în mai puţin de o lună peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, fiind deja ascultată pe radiourile din Europa şi America Latină, Fly Project şi Andra au hotărât că e timpul să facă şi o piesă împreună.

fly-project-andra-butterfly-video

„Noi aveam piesa ‘Butterfly’ în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, aşa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat“, a spus Tudor.

„Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi şi îi apreciez mult pentru talentul şi ambiţia lor“, a adăugat Andra.

Videoclipul este opera regizorului Alex Ceauşu, care şi-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy şi expresiv, într-un cadru original american, în care personajele principale sunt Edi Gathegi, cunoscut în România pentru seriile „Twilight“ şi „The Blacklist“, şi Adriana Marinescu, model în America şi fostă dansatoare Fly Project.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here