Bere Gratis va susţine un concert, pe 8 martie, la Cinema Patria

Încă de acum câteva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul „Noapte caldă”, romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Anul acesta, trupa Bere Gratis pune în scenă povestea ta de iubire, printr-un concert live emoţionant, pe scena cinematografului Patria, duminică 8 martie, ora 19.30.

Bere Gratis

O „Noapte caldă” care aduce mai aproape de sufletele fanilor emoţie şi muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de şah, în care regina este cea mai puternică piesă de pe tablă, şi în viaţă este valabilă zicala „fără regine nu există regi”, iar băieţii de la Bere Gratis vor celebra ziua femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică cu un regal de muzică live.

Bere Gratis, trupa care prin muzică transmite mesaje despre încredere, speranţă, dorinţă şi dragoste, face publicul să le simtă la aceiaşi internsitate şi reuşeşte să captiveze audienţele la fiecare apariţie, în care interpretarea live a fiecărei melodii are propria personalitate.

Dacă în 2014 trupa a celebrat cei 16 ani de activitate pe scena muzicală românească, printr-un concert în care inima trupei şi inima publicului au bătut la unison, concertul de pe 8 martie 2015 poartă numele hitului „Noapte caldă”, cu care trupa Bere Gratis, în colaborare cu Sore, a cucerit topurile muzicale din România.

Biletele s-au pus în vânzare la Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, reţeaua magazinelor Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here