Trooper cântă în deschiderea concertului Yngwie Malmsteen

În 2014, sub umbrela Trooper a fost organizat concertul “Stelele Rockului Românesc”. În cadrul evenimentului, Trooper i-au avut invitaţi pe scenă pe unii dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai scenei: Ovidiu Lipan Ţăndărică, Cristian Minculescu, Paul Ciuci, Mihai Georgescu, Gabi Nicolau, Dan Iliescu, Eugen Mihăescu, Victor Solomon, Florian Stoica, Adrian Ţincă şi Oviudiu Ioncu Kempes.

TrooperÎn 2015 formaţia porneşte ce-a de-a două parte a turneului naţional “Trooper – An Iron Tribute”. Concertele prezintă o oră de material Iron Maiden şi o oră de material din catalogul Trooper. Primele concerte anunţate sunt:

06 februarie – Ploieşti – Red Alert

07 februarie – Sibiu – Rock&Bike Music Pub

08 februarie – Piteşti

14 februarie – Cluj – Hard Club

20 februarie – Iaşi – Underground Pub

21 februarie – Botoşani – Chrome Bar

28 februarie – Târgovişte – Studio Bar

20 martie – Timişoara – Daos

21 martie – Arad – Club Nerv

04 aprilie – Galaţi – Daily Pub

Formaţia desemnată să deschidă concertul Yngwie Malmsteen de la Bucureşti, din data de 13 mai, de la Sala Palatului, ora 20.00, este TROOPER! Cu o activitate de 20 de ani, trupeţii sunt extaziaţi de faptul că pot cânta şi în deschiderea acestui mare eveniment rock al anului 2015 şi, pe această cale, promit adrenalină maximă!

Trooper s-a înfiintat în 1995 în Târgovişte. Până în prezent, formaţia a lansat şapte albume de studio, a împărtit scena cu cele mai mari nume ale rockului mondial (Scorpions, Iron Maiden, Whitesnake, Nazareth, Judas Priest, Europe WASP, Prodigy, Manowar, Royal Hunt şi alţii) şi a inovat continuu actul concertistic live, devenind, în cei 20 de ani de activitate, un etalon artistic. Piese ca “Ţări ca Munţii”, “Strigăt”, “Amintiri” sau “Zi după zi” au intrat în categoria cântecelor importante din catalogul rock-ului românesc. Trooper este prima trupă românească ce a reuşit să înregistreze un single alături de Blaze Bayley, fost solist al legendarilor Iron Maiden.

Vă reamintesc că virtuozul Yngwie J. Malmsteen, un rege al arpegiilor, un adevărat inovator al chitarei electrice alături de legenda Jimi Hendrix şi Eddie Van Halen, cel care a rescris cartea chitaristilor heavy metal prin tehnică şi compoziţiile sale în stil baroc, soseşte pentru prima oară în România, într-un concert memorabil la Sala Palatului, în ziua de 13 mai 2015, începând cu ora 20.00.

Accesul în locaţie se face de la ora 19.00!

Preţurile biletelor sunt următoarele şi acestea sunt disponibile prin EVENTIM.RO şi SALAPALATULUI.RO:
CATEGORIA I – 359 RON
CATEGORIA II – 259 RON
CATEGORIA III – 219 RON
CATEGORIA IV – 159 RON
CATEGORIA V – 99 RON

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here