Beyonce, detronată. Kim Kardashian a devenit cea mai urmărită persoană pe Instagram

Kim Kardashian, una dintre cele mai populare vedete din lume şi soţia cântăreţului Kanye West a devenit cea mai urmărită persoană pe platforma de socializare Instagram, depăşind-o pe Beyonce.

kim kardashian beyonce fani instagram

Contul de pe platforma de Instagram a starletei americane este, în prezent, urmărit de peste 44.145.200 de persoane, în timp ce Beyonce are peste 44.033.800 de fani.

Atât Kim Kardashian, cât şi Beyonce publică pe Instagram fotografii cu ele şi familiile lor (în special cu cele două fetiţe ale lor, North şi Blue Ivy), însă acestea sunt diferite. Pe de o parte, Kim Kardashian este mult mai activă pe platforma de socializare, iar, pe de altă parte, mesajele ei sunt mult mai personale decât cele ale cântăreţei americane.

Tehnic vorbind, notează Mediafax, cel mai urmărit cont de Intagram este chiar al platformei de socializare, care este urmărit de peste 94,5 milioane de persoane. După acesta, cele mai populare conturi aparţin celebrităţilor.

Potrivit sursei citate, cele mai urmărite 5 persoane pe Instagram sunt Kim Kardashian (peste 44,1 milioane de fani), Beyonce (peste 44 de milioane), Taylor Swift (peste 43,7 milioane), Selena Gomez (peste 41,9 milioane) şi Ariana Grande (peste 41,8 milioane).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here