„Fear the walking dead“, serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu

Premiera mondială a serialului „Fear the walking dead“ a făcut istorie în televiziunea americană, aducând în faţa ecranelor 10,1 milioane de telespectatori.

fear-the-walking-dead-season-1-dave-erickson-kim-dickens-800

Potrivit companiei Nielsen, episodul-pilot al serialului produs de AMC, ce a avut o durată de 90 de minute, a devenit noul număr 1 mondial în privinţa lansărilor de seriale realizate de televiziunile prin cablu.

Datele furnizate arată că, din cele 10,1 milioane de persoane care urmăreau „Fear the walking dead“, nu mai puţin de 6,3 milioane de telespectatori erau adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 49 ani.

„Îi mulţumim şi îi felicităm pe Robert Kirkman, Dave Erickson, echipa briliantă de producători executivi, întreaga distribuţie şi echipa ‘Fear the walking dead’. Este extrem de dificil să evaluezi succesul unui show în prima noapte. Însă, dezvăluim aceste raitinguri de la premieră pentru că ‘Fear the walking dead’ a bătut recorduri de audienţă care sunt cu atât mai speciale cu cât există această diferenţă de fus orar şi această fragmentare a telespectatorilor“, a declarat Charlie Collier, preşedintele AMC şi Sundance TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here