sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRICele mai importante concerte de la Festivalul Internaţional George Enescu, transmise live...

Cele mai importante concerte de la Festivalul Internaţional George Enescu, transmise live la Grand Cinema

Pentru prima dată în istoria Festivalului Internaţional George Enescu, iubitorii de muzică clasică din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Oradea şi Cluj Napoca vor avea ocazia să urmărească în direct o selecţie a celor mai importante concerte din cadrul Festivalului.

festivalul enescu cinema baneasa

În intervalul 30 august – 20 septembrie, Grand Cinema & More, în colaborare cu cinci cinematografe partenere, vor aduce Festivalul Internaţional George Enescu mai aproape de publicul din întreaga ţară.

Special pentru cei care nu au avut ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru festival sau pur şi simplu îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More le oferă posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile spectacolelor în direct în sălile de cinema.

Mai mult decât atât, cele cinci cinematografe partenere, Cityplex Constanţa, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Piteşti, Cinema Victoria din Cluj-Napoca şi Aula Bibliotecii Universitare Eugen Tudoran din Timişoara vor difuza în direct spectacole selecţionate, participând astfel la consolidarea statutului de brand cultural apropiat de inimile românilor al Festivalului Internaţional George Enescu .

“Am ales sa colaborăm cu cinematografele partenere din țară, pentru a oferi iubitorilor de cultură care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole, șansa de a viziona o selecție din concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori din Bucuresti și din provincie la cel mai important eveniment cultural al anului”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

“Festivalul Enescu continuă direcția lansată începând cu ediția 2013 de a facilita accesul melomanilor la concertele din cadrul Festivalului. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte inclusiv celor care nu au reușit să își achiziționeze un bilet în sala de concert. Prin alinierea la noile tehnologii, Festivalul oferă, astel, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important”, a declarat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului Internațional George Enescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.