Celine Dion, despre soțul ei: „Rene vrea să moară în brațele mele“

Interpreta canadiană Celine Dion își va relua pe 27 august concertele la Caesars Palace din Las Vegas, după o întrerupere de un an, în care a renunțat la activitatea artistică pentru a fi alături de soțul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer la gât.

celine-dion-rene-angelil-moarte

Într-un interviu pentru ‘USA Today’, artista de 47 de ani a declarat că revine pe scenă la insistențele soțului ei, cu toate că inițial nu și-a dorit acest lucru, considerând că, deși îi place ‘să cânte pentru oameni’, familia este prioritatea ei în prezent.

„Să nu uităm că el a fost conducătorul trupei toată viața mea. Rene îmi spune: ‘Vreau să mor în brațele tale’“, a afirmat Celine Dion, referindu-se la cel care i-a susținut cariera de mare succes.

Celine Dion l-a cunoscut pe când avea numai 12 ani pe Rene Angelil, care a devenit managerul ei, cu care s-a căsătorit în 1994 și cu care are trei băieți, unul de 14 ani și doi gemeni de patru ani. Fostul cântăreț suferă de mai mulți ani de cancer, iar acum, după ce a fost supus unei serii de tratamente în spital, a revenit la reședința familiei din Las Vegas și luptă pentru viața sa. Este hrănit intravenos de doi ani.

„Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment“, a menționat Celine Dion.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here