duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIEmilia Ghinescu se accidentează la faţă la „Splash! Vedete la apă“

Emilia Ghinescu se accidentează la faţă la „Splash! Vedete la apă“

În prima semifinală “Splash! Vedete la apă”, vineri, 28 august, de la ora 20.30, la Antena 1, interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu se accidentează serios.

emilia ghinescu copyright Gabriela Arsenie-Antena1_Splash3_0094

„La antrenamentele dinaintea filmării, în timp ce executam o săritură, am căzut pe spate și m-am lovit cu genunchiul în pometele stâng. Lovitura a fost foarte puternică, locul s-a învinețit, ba mai mult, s-a făcut o pungă de sânge sub ochi. Medicul prezent la fața locului mi-a recomandat să merg la spital, ca să mi se îndepărteze acel sânge, dar nu am vrut, de teamă să nu rămân cu semne pe față, în urma intervenției chirurgicale. Chiar și așa, mi-am dorit să nu abandonez competiția și am ținut să-mi execut săritura pregătită pentru semifinală. Alături de mine, la platformă, s-a aflat fiul meu, Andrei”, a declarat curajoasa Emilia.

Datorită curajului lor dus la extrem, Emilia Ghinescu și fiul ei, în vârstă de 17 ani, au fost numiți “familia kamikaze” de către juratul Cosmin Seleși. Și asta pentru că și Andrei a ținut să execute o săritură, în ciuda faptului că medicii i-au interzis să o facă, din cauza unei sinuzite puternice de care acesta suferise recent.

“Mai bine de o lună s-au văzut pe fața mea urmele acelei lovituri. Din fericire, am scăpat de intervenția chirurgicală care mi-a fost recomandată pentru îndepărtarea acelei pungi de sânge de sub ochi. Și asta cu ajutorul unei creme pe bază de arnică. Zilnic, îmi aplicam pe acel loc un strat gros de cremă și astfel acea porțiune s-a vindecat”, a mai povestit Emilia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.