Beyonce, numită artista definitorie a ultimilor cinci ani

Cântăreaţa americană Beyonce a fost numită artista definitorie a ultimilor cinci ani de revista Billboard, reuşind să îl depăşească pe rapperul Kanye West graţie spectacolelor, turneelor şi albumelor lansate începând din 2010.

Beyonce-Knowles-closeup1

Editorii Billboard.com au ales-o pe Beyonce ca artista definitorie a primei jumătăţi a acestui deceniu pentru show-ul oferit la Super Bowl şi reuniunea specială cu colegele sale din trupa Destiny’s Child în 2013, turneul realizat împreună cu soţul său, rapperul Jay Z, în 2014, şi lansarea surpriză a albumului care îi poartă numele în decembrie 2013, pe care editorii revistei l-au numit “un clasic instant”, potrivit contactmusic.com.

“Nimeni nu este perfect, dar Beyonce este cât se poate de fără cusur, iar în anii 2010, restul lumii muzicale nu a făcut decât să încerce (şi să eşueze) în a se ţine după ea”, au spus jurnaliştii de la Billboard.

Pe locurile următoare în lista artiştilor definitorii realizată de publicaţia americană se află Kanye West, pe locul al doilea, urmat, în ordine, până la locul al cincilea, de Adele, Taylor Swift şi rapperul Drake.

Pe poziţia a şasea a s-a clasat artista hip-hop Nicki Minaj, urmată pe locul şapte de Lady Gaga, Katy Perry pe locul al optulea şi trupa canadiană Arcade Fire pe locul al nouălea. Rapperul Kendrick Lamar s-a clasat pe locul al zecelea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here