EXCLUSIV Tudor Ionescu (Fly Project): „Sper că piesa «Like a star» va fi la fel de cunoscută ca «Toca Toca»“

Băieţii de la Fly Project au început anul în forţă şi au lansat, în prima parte a lunii ianuarie, o nouă melodie, „Like a star“, care a venit însoţită de un videoclip inedit.

tudor ionescu like a star

Imediat după lansare, Tudor Ionescu ne-a acordat un inteviu în cadrul căruia a vorbit despre piesă, despre videoclip şi despre aşteptările pe care le are de la „Like a star“.

traiestemuzica.ro: Care este povestea din spatele piesei „Like a star“? De unde v-a venit ideea acestui titlu?

Tudor Ionescu (Fly Project): De fiecare dată când lansăm un single nou, apare aceeaşi întrebare legată de titlu şi de povestea din spatele piesei. Nu există nimic premediat, avem zeci de idei în fiecare zi la studio, unele devin piese, pentru că inspiră, altele rămân la stadiul de idee. „Like a star“ vrem să ne simţim toţii în ochii persoanei iubite.

În videoclip apare o tânără foarte frumoasă. Cum a fost să lucraţi cu ea şi cum aţi ajuns la ea?

Am lucrat cu o tânără profesionistă, Dorina, model internaţional la doar 20 de ani, care a venit direct de la Hong Kong la filmările clipului. Era foarte obosită, dar şi-a intrat în rol perfect, fără prea multe explicaţii, şi ne-am înţeles toţi foarte bine cu ea.

Cum aţi reacţiona dacă, în realitate, ar trebui să interogaţi o astfel de fată?

Deşi stăm bine la capitolul imaginaţie, nu ştim cum ar fi, în primul rând, să interogăm pe cineva. De cele mai multe ori, nouă ni se pun întrebări, sub forma unui interviu, aşa că ne e mai uşor să ne gândim cum ar fi să fim interogaţi noi de ea. Ar fi, evident, o provocare, dar suntem convinşi că i-am face faţă cu brio.

fly project tudor ionescu like a star

Unde a fost filmat clipul? Aţi avut parte de întâmplări inedite la filmări?

Clipul a fost filmat în Bucureşti, în studio. Nu, nu am avut parte de întâmplări inedite, în afara faptului că avionul fetei a întârziat câteva ore şi ne-a dat programul puţin peste cap. Am mai avut şi un decor deosebit, provocator, transparent, care le-a dat bătăi de cap celor de la tehnic la montaj, dar nu putem trece asta la întâmplări inedite.

Cine este vocea piesei „Like a star“?

Putem să spunem că este o voce extrem de bună, pe care noi am văzut-o cea mai potrivită pe această melodie. O completează perfect şi îi mulţumim.

Până unde se va auzi melodia „Like a star“? În ce oraşe din lume mai aveţi concerte?

Noi sperăm că se va auzi peste tot, până în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, la fel ca „Toca Toca“. Piesa a fost lansată simultan în toată lumea. Avem concerte în foarte multe ţări, ne dorim să ajungem peste tot pe unde a ajuns muzica noastră şi suntem convinşi că, treptat, turneul #MostWanted va acoperi din ce în ce mai multe destinaţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here