Shift şi Andra au prezentat teaser-ul videoclipului „Avioane de hârtie“

După ce ne-a cucerit cu hituri precum “Sus pe toc” (interpretată alături de Marius Moga) sau „Rupem boxele” (colaborare cu Andreea Banica), dar şi cu piese compuse pentru artişti de top din România, Shift continuă seria pieselor care îşi merită locul în playlist-urile de radio cu o nouă producţie, de data aceasta marca Sprint Media, Cat Music, MediaPro Music, DeMoga Music şi Midiots Production.

Making of Shift feat. Andra - Foto Alexandru Chitu (6)

“Avioane de hârtie” este piesa care va fi lansată în doar câteva zile şi în care Shift, alături de Andra, ne invită să evadăm în lumea miraculoasă a copilăriei, în care totul este posibil. De aceea, artiştii îşi scriu dorinţele pe avioane de hârtie pe care le lansează spre cer, dincolo de nori, cu scopul de a-şi transforma, astfel, visele în realitate.

“Eram cu Marius Moga la studio şi, când i-am arătat refrenul, am fost amândoi de acord că ne trebuie o voce feminină puternică şi cunoscută, care să poată susţine mesajul piesei, aşa că am ales-o pe Andra”, a spus Shift.

La rândul ei, Andra a afirmat că este foarte încântată de colaborarea cu Shift. „’Avioane de hârtie’ este rezultatul visurilor din copilărie, când orice zbor era posibil. Aş vrea să conving pe toată lumea că lucrurile au importanţa pe care le-o dai tu, iar dacă ţii la speranţele tinereţii, ele vor rămâne vii”, a spus Andra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here