Beyonce şi Jay-Z, plătiţi cu 2 milioane de dolari pentru a cânta la nunta lui Kim Kardashian şi Kanye West

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor susţine un scurt recital la nunta cuplului Kim Kardashian-Kanye West, care va avea loc sâmbătă, la Paris.

Beyonce si Jay ZBeyonce şi Jay-Z poartă ultimele negocieri cu postul de televiziune E! – care produce, de altfel, reality show-ul “Keeping Up With The Kardashians” şi care finanţează o parte din nunta cuplului Kardashian-West – pentru a susţine “un scurt spectacol” în timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

“Jay-Z şi Beyonce vor cânta la nuntă, dacă negocierile lor de ultimă oră cu E! vor decurge bine. Cei doi au cerut suma de 2 milioane de dolari pentru un scurt recital”, a declarat o sursă.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West se vor căsători sâmbătă, la Paris.

Rapperul şi starleta TV au vizitat la sfârşitul lunii ianuarie Palatul Versailles, unde şi-ar fi dorit să se căsătorească. Însă preşedintele comitetului care administrează Palatul Versailles, Catherine Pégard, le-a explicat că organizarea unei nunţi într-un astfel de muzeu nu este posibilă. Totuşi, Kanye West şi Kim Kardashian au decis să menţină Versailles-ul pe lista festivităţilor de nuntă.

De altfel, cei doi vor organiza vineri o vizită privată la palatul-muzeu Versailles pentru invitaţii lor. Evenimentul va avea loc după închiderea programului de vizitare a celebrului palat al regelui Louis al XIV-lea.

Potrivit presei italiene, o mare petrecere de nuntă ar urma să aibă loc sâmbătă seară la Florenţa, în Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici şi utilizată în prezent ca spaţiu expoziţional.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here