Bilete reduse pentru pensionari, elevi şi studenţi la concertul Jose Feliciano

German Quality Entertainment vine în sprijinul pensionarilor, elevilor şi studenţilor ce şi-au arătat interesul de a participa la primul şi probabil singurul concert Jose Feliciano din Romania, oferind pe această cale bilete cu 50% mai ieftine.

posterJoseFeliciano_REDUCERE_600px

Astfel, persoanele care intră într-una dintre aceste categorii (pensionar, elev, student) sunt rugate să aibă talonul de pensie, carnetul de elev sau student în momentul achiziţionării unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. În cazul în care achiziţia se realizează online, actele trebuie să existe asupra persoanei în ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea în Sala Palatului.

„Sperăm ca această reducere să fie o surpriză extrem de plăcută, un cadou pentru cei care îşi doresc foarte mult să-l vadă şi să-l asculte live pe acest minunat muzician, care şi-a exprimat în câteva interviuri dorinţa de a fi alături de inima românilor prin piesele sale de mare succes la nivel mondial”, a afirmat Christian Raetscher, fondator, director general GQE.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:

Categoria 1 – 149 de lei
Categoria 2 – 99 de lei
Categoria 3 – 74 de lei
Categoria 4 – 49 de lei
Sectoarele J, K, L, M – 25 de lei

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, startickets.ro, magazinele Diverta, oficiile Poştei Române, magazinele InMedio şi Germanos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here