FOTO Adela Popescu a plecat în vacanţă fără ştirea iubitului

Adela Popescu s-a hotărât să îi facă o surpriză logodnicului ei, Radu Vâlcan şi să îl urmeze în Thailanda, acolo unde el filmează pentru emisiunea “Insula iubirii” (Antena 1) şi cu această ocazie şi-a organizat şi o vacanţă “ca fetele” împreună cu verişoară ei, după cum povesteşte pe blogul său.

Adela Popescu“M-am hotărât să vin în Thailanda mai repede. Şi nu ţi-am spus până acum, pentru că ştiu cât eşti de ocupat şi nu voiam să îţi baţi capul cu asta. Plus că pe Insula Iubirii, griji îţi trebuie ţie. Dar pe această cale te anunţ că am lăsat totul în regulă acasă”, începe Adela scrisoarea adresată iubitului ei pe blogul personal.

Adela a plecat către Radu mai devreme decât era prevăzut, împreună cu verişoara ei, Ioana Scărlătescu: “L-am sunat pe Pasha şi mi-a rezervat bilete de avion şi cazare în Bangkok. În zona Sukhumvit, unde am stat noi anul trecut. O să îţi las pe mail adresa exactă în caz că am telefonul descărcat şi te panichezi. A! Ionuca e cu mine, a vrut şi ea să vadă Bangkok-ul de pe terasa de la Sirocco. Îţi scriu şi mâine. Probabil de pe rooftop-ul hotelului, nu de pe grămada de moloz de pe care erai obişnuit să te contactez. Ah, mi-era dor de o vacanţă „ca fetele”! Că o să fim cuminţi nu e cazul să-ţi mai spun, nu?”, adaugă Adela pe blogul său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here