Alexandra Stan, invitat de onoare la Carnavalul Las Palmas

Faptul că Alexandra Stan are foarte mulţi fani dincolo de graniţele ţării nu mai constituie un secret şi nu mai miră pe nimeni. După perioade lungi cu hit-uri în playlist-urile de radio şi de club, numeroase concerte şi festivaluri, Alexandra Stan primeşte din nou simpatia Spaniei.

Show ALEXANDRA STANDacă în urmă cu doar două luni, artista a fost imaginea campaniei şi vocea principală a compilatiei “La Marato”, un proiect caritabil iniţiat de televiziunea catalană TV3, din Barcelona, acum, artista a fost cap de afiş şi la Carnavalul Las Palmas, din Gran Canaria.

Renumită pentru show-urile ei spectaculoase prin apariţie vizuală şi coregrafie, Alexandra Stan a fost numită de oranizatori drept “Invitat de Onoare al Festivalului”. Artista s-a identificat perfect cu atmosfera de carnaval din Las Palmas, mărturisind: “Publicul a fost minunat. Era evident că oamenii au venit să se distreze. Au cântat alături de mine şi au dansat. Am văzut numai oameni liberi, foarte coloraţi şi creativi. Sunt cu toţii UNLOCKED! Mă bucur tare mult şi sunt onorată că m-au ales pe mine ca main act”.

Carnavalul Las Palmas din Gran Canaria este una dintre cele mai vechi sărbători din Spania, celebrată chiar în oraşul cu acelaşi nume, Las Palmas din Gran Canaria, primele atestări ale festivalului datând încă din secolul al XV-lea, mai precis din anul 1478.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here