Lariss a realizat un cover după piesa „Bitch, don’t kill my vibe“, a lui Kendrick Lamar

La doar câteva luni de la lansare, Lariss continuă să se menţină pe primele locuri în topurile muzicale, atât în România, cât şi în alte ţări, precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria etc.

Lariss - Kendrick LamarDupă ce, timp de câteva săptămâni, a fost cea mai căutată piesă pe Shazam, “Dale Papi” a ajuns la aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube, de curând fiind cea mai difuzată piesă de către radiourile din România, conform Media Forest.

Dacă la începutul anului a lansat, pentru fanii ei din mediul online, o variantă acustică a single-ului care a consacrat-o, Lariss ne oferă o nouă surpriză, prin cover-ul “Bitch, Don’t Kill My Vibe”, piesă cântată de Kendrick Lamar, pe care artista declară că îl admiră foarte mult. Cu un clip alb-negru, regizat de Bogdan Daragiu, Lariss îşi pune amprenta atât pe abordarea vizuală, cât şi în modul de interpretare vocală a variantei originale.

Invitată la diverse posturi de radio, Lariss a mai realizat cover-uri după single-ul lui Kim Cesarion, “Undressed”, cât si după celebra piesă “It’s a Pity”, Tanya Stephens.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here