Biletele pentru concertul Dying Fetus din 7 Decembrie de la Cluj au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul pe care Dying Fetus, Goatwhore, Fallujah şi Malevolence îl vor susţine pe 7 Decembrie, în Flying Circus din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 45 de lei şi 65 de lei.

Dying Fetus Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. Acestea pot fi procurate la următoarele preţuri:
45 de lei – ofertă specială pentru primele 50 de bilete
55 de lei – până pe 15.11.2014
65 lei – după 15 Noiembrie şi în ziua concertului la intrare

Până pe data de 15 septembrie biletele vor fi disponibile pe www.bilete.ro exclusiv on line. Livrările de bilete vor începe după data de 15 septembrie 2014 când biletele vor fi disponibile şi în întreaga Reţea Bilete.ro.

Aflaţi pentru prima dată în România, Dying Fetus reprezintă unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai puţin de şapte albume la activ.

La fel că şi Dying Fetus, americanii de la Goatwhore se vor afla pentru prima dată în România, trupa urmând să îşi promoveze noul material discografic “Constricting Rage Of The Merciless”, album ce a fost lansat în data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

În deschiderea evenimentului vor cânta Fallujah şi Malevolence.

Evenimentul va avea loc duminică, 7 Decembrie, şi va fi găzduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here