Minola a lansat videoclipul melodiei „Legal way to be high“

Minola a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Legal way to be high”, o colaborare inedită cu Admiral C4C, un artist originar din Nigeria.

Minola“Sunt foarte atent atunci când aleg să colaborez cu un alt artist, însă încă din primul moment în care am ascultat-o pe ‘regina Minola’, aşa cum o alint eu, am simţit o conexiune. Minola este genul de artist care cântă din inimă şi are piese pe care le asculţi nu numai de plăcere, ci şi pentru că educă sufletul, într-un mod extrem de pozitiv şi optimist”, a spus Admiral C4C despre featuringul cu Minola.

“Cu dragostea nu încalci legea, nu deranjezi, nu distrugi. Cu dragostea doar îţi hrăneşti sufletul, într-un mod absolut legal şi pur”, a explicat Minola titlul noii sale piese, “Legal way to be high”.

Noul single, compus şi produs în studioul Tommo Production, este o piesă cu şarm, senzuală şi pozitivă, un reggae dancehall care te invită la dans în braţele iubitului, la o plimbare spontană de weekend, la relaxare sau, pur şi simplu, la distracţie. “‘Legal way to be high’ vorbeşte despre o poveste de dragoste ameţitoare, nebună şi obsesivă, pentru că ştim cu toţii cum te poate răvaşi o persoană, chiar de la prima privire”, a spus Minola.

Piesa beneficiază şi de un videoclip plin de suspans şi acţiune, în regia lui Alex Ceauşu. Ţinutele artistei au fost asigurate de Maia Oncescu, machiajul a fost realizat de Paulina Buldumea, iar coafurile Minolei au fost realizate de Livia Berceanu. “În videocclip ne veţi surprinde pe mine şi pe Admiral C4C în ipostaza unor hoţi îndrăgostiţi. Ne-am distrat copios la filmări, ne-am amuzat gândindu-ne cum ar fi să putem zbura în Bahamas cu banii falşi. Am avut de jucat un rol interesant şi cu siguranţă voi ţine minte iluzia adrenalinei de a trăi pe picior mare, însă mereu pe fugă”, şi-a amintit tânăra artistă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here